Sült kenyérsütemény süteményben: receptek fotókkal

Az egyik legjobb módja annak, hogy kicseréljék a tároló hot dog-t a kolbászok a tészta. Az edényt mind a gyerekek, mind a felnőttek szeretik..

Számos változat és főzési lehetőség van: élesztő és sütemény, sült tészta, sütve a sütőben.
Kolbászok süteményben sütve, sütve
sült сосиски в слоеном тесте: рецепты с фото
összetevők Száma
liszt 3 pohár
Csirke tojás 3 db
Citromlé 1,5 evőkanál
víz 1,5 csésze
csipet
Margarin vagy elterjedt 200 gramm
virsli 15 db
Csirke tojás 1 darab
Növényi olaj 1,5 evőkanál
Főzési idő: 180 perc 100 gramm kalória: 242 Kcal

Egy mély tálban, szitálják a lisztet. Egy különálló edénybe öntsön 0,5 csésze lisztet és vágja le a hideg margarint.

margarin с мукой

Kezdje el az egész keveréket egy késsel, amíg egységes morzsát nem kap. Mindent megformálj egy labdában, de ne keveredj.

guba в холодильнике

Csomagolja be a celofán csomagot és küldje el egy órára a hűtőszekrény kamrájába. Öntsük a maradék lisztet egy zománcozott tálba, adjunk hozzá sót, préseljük ki a citromlevet és kezdjük gyúrni, fokozatosan víz hozzáadásával..

Amikor az egész csomó formája megkezdődik, tegye rá a munkaterületre és folytassa a dagasztást, ne feszes, műanyag tésztát. Húzzon nagy négyszögletes réteget 2 centiméter vastagsággal.

kösse ki тесто

Távolítsa el a korábban készített tésztát a hűtőszekrényből, tegye rá a hengerelt ágy szélére, és hajtsa rá egy borítékra. Az ilyen manipulációkat egyetlen darab létrehozása előtt végezzük.

varratok теста

A lemezt megszórjuk liszttel, helyezzük rá a vakut, és egy órán keresztül ismét elküldjük a hűtőszekrénybe. Nem kell fedezni, hogy ne legyen izzadság..

Vessük ki a tésztát, dobjuk ki újra és dobjuk. Ismételje meg a folyamatot háromszor..

Most már majdnem minden készen áll: kösse ki egy nagy, 5 milliméter vastag téglalapot, hosszú, 2,5 cm széles és 12-14 centiméter hosszú szalagokra vágva.

szalagok теста

Vegyünk egy kolbászt, és mindkét oldalán négy darabot készítsünk. Elkezdjük a tészta elkészült csíkjait spirál formájában, felülről lefelé.

lezárja сосиску

Helyezzük őket egy sütőlapra, a tetejét egy tojássárgájával borítsuk rá, és távolítsuk el egy 185 ° C-ra előmelegített kemencébe 35 – 45 percig.

Recept a kolbászok számára a puff élesztő tészta lassú tűzhely

összetevőből áll:

 • Tej – 500 ml;
 • Liszt – 600 gramm;
 • Csirke tojás – 2 db;
 • Cukor – 2 ts;
 • A só egy csipetnyi;
 • Száraz élesztő – 1 evőkanál;
 • Vaj – 350 gramm;
 • Kolbászok – 16 db.

Vegyünk egy mély tálat (tálat), és öntsünk bele 200 gramm szitált lisztet, vágjunk bele 300 gramm vajat, és vágjunk mindent egy késsel, amíg a lisztcsípő. Ezután labdát alakítunk ki, tedd egy műanyag zacskóba, és fél órára tegyük a hűtőbe..
érdekes способы заворачивать сосиски

Jelenleg élesztő sört készítünk. Öntsük a cukrot, a sót meleg tejbe, tegyünk egy tojásban és keverjük össze, hagyjuk 10-12 percig, amíg egy élesztő sapka meg nem jelenik..

Aztán levesszük a tésztát a hűtőszekrényből, tegyük egy tálba, és keverjük össze, fokozatosan hozzáadva a tésztát. Amikor mindenki önt, add hozzá a maradék lisztet.

A dagasztás nem hűvös lágy tészta. Egy tiszta edénybe toljuk, és 2 – 2,5 óra alatt a hűtőbe tesszük, aztán kivesszük, és egy vékony rétegbe dobjuk.

10 × 15 centiméteres csíkokat vágunk és egy kolbász spirálba csomagoljuk. Grease the top tojást.

Kapcsolja be a lassú tűzhelyet a “Sütés” üzemmódban. Tegyen egy kis vajat a tartály aljára, majd küldje el a kolbászt, és csukja le a fedelet.

30 perc múlva nyissa ki, forduljon a másik oldalra, és folytassa a sütést, mint sok más.

zames-300x200Olvassa el, hogyan kell megfelelően elkészíteni a puffasztott élesztő nélküli tésztát, a tapasztalt szakácsok főzésének receptjét.

Mit lehet főzni snack egy piknik a természetben, érdekes receptek és finom változatok, olvasni és főzni.

Felajánljuk, hogy feltöltsük a recepteket a tálban lévő forró szendvicsekhez. A legfinomabb töltelékek és főzési módszerek a mi cikkünkben.

A kolbász csomagolása tésztába

Számos érdekes mód van a csomagolásra:

 1. Cukorka formájában. Dobja ki a tésztát téglalap formájában, 10 × 15 centiméterrel. Elkészítjük a kolbászt a szélén, és elkezdjük eltakarni, a széleket fóliaszalagokkal köti össze, utánozzuk a cukorkát;
 2. A zsinórok formájában. A tésztát ugyanúgy dobja ki, mint az előző esetben. A kolbász középen helyezkedik el a négyszög hosszú oldalával párhuzamosan. Több vágást is készítünk halszálkáson. Az egyes szalagokat sárgássárgával köpeljük át, és keresztbe húzzuk;
 3. Virág formájában. A kolbászt egy szalmával ellátott rétegbe csomagoljuk, és 6 darabot készítünk (a kolbászt teljesen kivágjuk, és a tésztát érintetlen marad). A kapott darabok fordítva vágnak fel és virágzatot képeznek;
 4. Csipke formájában. Húzza ki a hosszú téglalapot, vágja le a pizzát 3 cm vastagsággal az oldal hossza mentén egy pizzakésszel, kicsit a perem elérése előtt. Vágjuk a kolbászt 5 részre. Ezután mindegyik szöveget egy téglalapba tesszük..

Ahhoz, hogy az edény ízletes legyen, a lisztnek és a kolbásztának a legmagasabb fokozatúnak kell lennie..

Rántott kéreg formába öntse szezámmal és reszelt sajttal 5-7 percig sütés előtt..

Mielőtt a sütőbe helyezi, hagyja, hogy az edény 8-15 percig álljon, hogy emelkedjen.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4