Hogyan készítsünk egy csokor zöldséget és gyümölcsöt saját kezűleg

Mit adhat a nyaraláshoz? Minden ember legalább egyszer életében ezzel a feladattal szembesült. És aki nem találkozott – biztos lehet benne. A nehézségek különféle szempontokat okoznak – nincs elegendő idő a választáshoz, egy személy nem túl ismerős, mindenre szüksége van, finanszírozás hiánya.

egy csokor из овощей

Hogyan lehet megoldani a problémát? Végül is, hogy üres kézzel jöjjön el, az undorító teteje, és egy szobrot adjon ki a legközelebbi szupermarketből – nyilvánvalóan egy személy.

Egy szép táskát egy üveg drága italral és egy doboz csokoládéval vehetsz, de ez triviális és nem mindig megfelelő. A helyzet megoldására tett kísérlet során az “ehető csokrok” megjelentek az interneten.

Eredetileg az üzletből készült ajándéktárgyakkal ellentétben, gyönyörű, összehasonlítva a szupermarket csomagjával. A gyümölcsök és a zöldségek csokorja nem rosszabb a friss virágok csokoránál, és az élelmiszerként való hasznosság megvesztegetni fogja minden nőt, aki megőrzi a figuráját.

Mester osztály lépésről lépésre

Amire szüksége van:

 1. Nyárs. Ügyeljen arra, hogy hosszú, nem rövid. Termékek lesznek ráhegesztve..
 2. Kötelet. Kívánt viasz – elég diszkrét és elég erős.
 3. Virágos szalag.
 4. Gyűjtő vagy nyírófejek (vágja a nyársak extra hosszúságát).
 5. termékek.

A zöldség és a gyümölcs csokor összeállításának sorrendje saját kezűleg:

 1. Készítsünk gyümölcsöt és zöldséget – tisztítsuk meg a lehetséges ágakat, leveleket, mossuk meg a piszkot. Néha csokrokban vágott gyümölcsöket használnak – így szebbnek látszanak. Például – távolítsa el a gránátalma “cap” -ját, vagy vágja le a kukoricát, mert az egész kakaó túl nagy és nem fog megjelenni egy csokorban. A szőlőt nem használják klaszterekben. Ez ágakra oszlik..
 2. Vágott zöldségeket és gyümölcsöket a nyáron, majd rögzítse a szalagot alá, és középen leeresztve. Ez nem teszi lehetővé a termékek lecsúszását. Szőlő primatyvayut to skewer sprig.
 3. Gyűjtsd össze az elkészített zöldségeket egy csokorba. Az eljárás spirálon, súlyon történik. Javasoljuk, hogy összegyűjtsük a tükröket, hogy minden oldalról megnézzük a munkát, mert annál több elem egy csokorban, annál nehezebb, és nehéz a kezedbe fordítani. Igen, és a design könnyű megtörni.
 4. Az összegyűjtött csokor a kötélen rögzítve van az alapon..
 5. A következő lépés az extra hosszúság csökkentése. Ha nincsenek eszközök, gyengéden le tudsz szakítani, de ez nehéz feladat..
 6. Végül a virágcsokorba illő csokor fényes csomagolású, szalaggal díszítve..

lépésről lépésre букет

Hogyan készítsünk egy csokor egész zöldséget és gyümölcsöt

Jó ötlet az édes lédús gyümölcsök friss-ízű zöldségekkel való kombinálása. Végtére is, egy csokor kellemes a szemnek, nem saláta. Majd megeszik. Fontos tiszteletben tartani a színt és a dimenziós arányokat. A csokor elemei, kívánatos, hogy hasonló méreteket válasszanak.

Lépésenkénti mesterkurzus:

  termékek

 1. Termékek kiválasztása. Szükségünk lesz – fokhagymát, vörös borsot, zöld almát, karfiol, brokkoli, kapor, zöldszőlő, különböző színű zöldborsó (zöldtől vörösig).
 2. Mossa meg a zöldségeket és a gyümölcsöket, szárítsa meg őket, és alma és paprika ragyogjon.
 3. Ossza szét a káposztát “csomókkal”, közel az almához. A brokkoli egy kicsit kevesebb lehet..
 4. Kések a nyárson. Dill primotat a szőlő elvén.
 5. Kezdjen gyűjteni egy csokorba csavart. A közepén egy szőlő.
 6. Készen áll a díszítőpapír csokor díszítésére.

Őszi összetétel

A szezonális téma körüli csokrok készítésénél a színegyesítés és az adott szezonra jellemző termékek alapulnak..

Hogyan készítsünk virágok, zöldségek és gyümölcsök őszi csokorát:

 1. Termékek kiválasztása. A sárga, piros, lila gyümölcsök és zöldségek – alma, szilva, hagyma, paprika, szőlő – előnyben részesítése. A zöld árnyalatokat kerülni kell..
 2. Vegyünk néhány ágat ősszel virágok – krizantém, aszters, szeptember. A színséma saját belátása szerint, de kívánatos egy hangot kiválasztani a termékek hangja közelében..
 3. Az előkészítés a szabványnak megfelelően történik – mossa le és szárítsa meg.
 4. A következő lépéses stringelés. Nagy gyümölcsök esetén ajánlatos több nyársat használni..
 5. Közgyűlés. A fantázia helyszíne. Ne rohanj, hogy mindent rakj le egy halomba. Válasszon ki minden olyan gyümölcsöt / zöldséget, amely “néz ki” rád, így a kompozíció középpontja, majd próbálja meg a készlet többi részét. Új elemek csatlakoznak a spirálhoz.
 6. A folyamatban összeszerelés egy csokor beillesztett gallyak virágok, de nem sok. Szinte lehetetlen beilleszteni a virágokat a kész csokorba..
 7. A kész csokor zsinórral van csomagolva, csomagolópapírba csomagolva, szalaggal kötve.
tekercs с грибамиOlvassa el, hogy készítsen egy finom omlett henger különböző töltelékkel..

Olvassa el, hogyan készítsen aromás heh-t a heringből paradicsompürével..

Olvassa el, mit lehet főzni a squash kaviárról a cikkünkben..

Bébi ajándék

A gyermeket nem fogja megérinteni az ajándék, meg akarja enni! Ha meg kell várnia, amíg az anya kicsomagolja és hámozik, az izgalom azonnal eltűnik. Ebben a pillanatban figyelni kell, és létre kell hozni egy kompozíciót, amely hosszú szertartások nélkül használható..

Ha mindent viszonylag egyszerű a gyümölcs, a zöldségek gyanakvóak lehetnek. Például – mit kell tennie egy íjjal? Zöldség kiválasztásakor vegye figyelembe, melyeket a gyermek azonnal el tudja fogyasztani. A legegyszerűbb példa az uborka. A saláta levele díszítő elemként működik, de használhatja is őket. Kezdjük létrehozni.

Hogyan gyűjti össze a gyermekek csemege zöldségeket és gyümölcsöket ajándékként:

 1. Termékek kiválasztása. Mindennek meg kell felelnie a szezonnak, frissnek kell lennie, nem kell elrontani. Eper májusban okozhat támadást aceton, és a görögdinnye és a dinnye júniusban okoz bélrendszeri problémákat. Ne feledje!
 2. Hogyan készítsünk? Az lelkes csikorgás nem csak gyümölcsöt okoz, hanem a formák alakját is. Vegyünk egy fémszerszámot és vágjunk nagy gyümölcsöket (például ananász) csillagokat / virágokat. A szőlő virágként használható. A citrusfélék és az alma jól néz ki a háromszög alakú szeletekben. A legmagasabb boldogságot gyümölcsök csokoládéval szállítják – megolvasztják a csempeit a vízfürdőben, a gyümölcsöt a folyadék tömegébe mártják, és hagyják fagyni a hűtőszekrényben. A szőlőt egy nyáron több darabra lehet felhúzni, valamint váltakozva színét. Uborka szeleteket fog kinézni nagy formájában levelek, amelyek szintén könnyen készítenek formák vagy egy egyszerű kés. Az egész sík mentén feszítik a nyársakat..
 3. Közgyűlés. Használhatja a klasszikus verziót, és előfeszítheti és “mágikus kosarat” hozhat létre. Vásároljon egy kis mély kosarat a piacon. Alul, alul egy egyszerű tészta – liszt, víz, só. Gyúrja be a műanyag gyantát, és hagyja, hogy egy törülköző alatt fekszik. A jövőben be kell illeszteni a nyársakat, így elég sok a terv megtartása. Jobb, ha gyúrnátok egy kicsit, és a maradékból agyagot készítenek, és hozzáadnak egy élelmiszert.
 4. Az előkészített termékeket a kosárba helyezett nyársakra feszítik. Jobb, ha eltérő hosszúságú, egy dia hatása. A saláta levelei alul vannak elhelyezve, egy csokor keretét.

tippek

Amikor egy termékre választ egy csokorhoz, mindig előnyben részesítsd a tömeget! A puha, érett gyümölcsök nem fognak tartani és összeomlanak a kezedben, mielőtt elérnék az ünnepeket.

Megjelenés – a siker kulcsa. Vásárolja meg a legdrágább és legszebb almát. Ez egy dolog, nem egy kiló..

Az apróra vágott gyümölcsök csokoládéval, fudingzel vagy zselatinnal bevonhatók. Ez további ízt hoz létre, és egy csokor finomságjegyet ad..

A szőlőt a nagy szeletek tartására használják a nyáron, vagy a kinyúló tippek elrejtésére.

A felnőtteknek szóló csokrok esetében az alkohol egy fecskendőn keresztül kerül be a szőlőbe, hogy ízt adjon ízhez. A gyümölcsszeleteket borral, pálinkával vagy likőrrel áztathatjuk, de nem minden, csak néhány.

Ne tegye túlzásba a díszítéssel – a saláta virágai és levelei nem lehetnek többet, mint az ehető rész.

Termékek vásárlása, ne vegyen egy teljes kosarat. Ha a terv egy 2 almás csokorban – 3, vis maior esetén, de nem többet.

Egy csokor zöldség és gyümölcs – egy egyedi ajándék. A felnőttek és a gyermekek számára a születés napján, névnapon, irodai ünnepeken is megfelelő. Egyik napról a másikra evett, és minden diadalt meg tud felelni. Számos stilisztikai fajtával és dekoratív elemekkel rendelkezik..

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 32 = 33