Ulasan mengenai diet Dukan: dalam perjalanan ke yang ideal tanpa had!

Berjuang dengan pound tambahan, yang hanya wanita dan lelaki tidak bersedia untuk pergi, melupakan keselamatan.

Ramai diet adalah buta huruf dan boleh mempunyai akibat negatif dalam bentuk bukan sahaja kemerosotan kesihatan, tetapi juga gangguan mental..

Pelangsingan по методу Дюкана

Sudah cukup terkenal dan diluluskan oleh banyak pakar di seluruh dunia pada zaman kebelakangan ini adalah diet Dukan, dinamakan selepas pembangunnya dan mempunyai ulasan positif.

Ia mengambil masa kira-kira 30 tahun untuk membantu orang yang berlebihan berat badan..

Pandangan umum

Diet Dyukan didasarkan pada sistem pemakanan protein..

Walau bagaimanapun, tidak seperti makanan lain yang serupa, dalam kes ini kira-kira 100 makanan yang berbeza dibenarkan untuk makanan, yang merupakan berita baik..

Di samping itu, ia terkenal dengan hakikat bahawa seseorang tidak mengalami rasa lapar, kerana dia boleh mengambil makanan sebanyak yang dia perlukan..

Pemakanan Dyukan dibahagikan kepada beberapa peringkat, masing-masing bertanggungjawab untuk pelaksanaan proses tertentu dalam tubuh, yang melibatkan kehilangan berat badan tambahan berat, berdasarkan maklum balas daripada doktor.

Ciri pentingnya adalah keperluan untuk penggunaan harian bran oat dalam jumlah 5-6 sudu besar.

Ia adalah perlu untuk menambah stok serat makanan..

Mereka sangat penting untuk tisu badan yang dalam proses kehilangan berat badan..

Prinsip utama dari Dukan

Fasa-Fasa методики Дюкана в таблице

Setiap empat peringkat mempunyai senarai khusus produk yang diluluskan..

Sistem ini akan berkesan hanya jika anda mematuhi sepenuhnya prinsip asasnya:

  1. Gunakan dalam makanan sahaja protein tulen dan disediakan dengan baik, tanpa campuran pewarna dan pengawet. Jadi, sebagai contoh, jika ini adalah telur, maka ia mestilah direbus, digoreng atau direbus dalam air. Jika ia adalah daging, maka ia juga perlu direbus atau dimakan..
  2. Pengurangan maksimum untuk meminimumkan penggunaan karbohidrat. Satu ketetapan penting perlu diambil perhatian di sini: semakin seseorang ingin kehilangan berat badan berlebihan, semakin banyak dia mesti menghapuskan pengambilan karbohidrat..
  3. Ducan sangat mengesyorkan memaksimumkan jumlah air yang digunakan setiap hari. Peraturan penting: air harus bebas gas dan, jika boleh, dimurnikan. Di sini perlu diperhatikan keperluan untuk meningkatkan aktiviti fizikal semasa diet. Jika anda tidak boleh pergi ke gim, anda perlu menggantikan perjalanan ke tempat kerja atau berjalan di rumah..

Kami menawarkan anda untuk menonton kajian video menarik diet Dukan dengan ulasan dan hasil:

4 tahap pemakanan yang penting

Peringkat pertama berlangsung sehingga 10 hari bergantung kepada kerumitan situasi dan hasil yang diinginkan..

Pada peringkat ini, prinsip pertama berlaku: protein secara ekologi dan protein yang disiapkan dengan betul digunakan dalam makanan..

Juga pada tahap ini dedak digunakan untuk makanan dan peningkatan aktiviti fizikal..

Peringkat kedua diet boleh diambil dari satu setengah hingga dua bulan..

Pada masa ini, sayur-sayuran ditambah ke menu sebanyak mungkin..

Produk dalam resipi untuk diet Dukan boleh digantikan di antara mereka dan gabungan, yang memudahkan proses kehilangan berat badan, berdasarkan ulasan.

Menu Mengikuti proses bran dan aktiviti fizikal ini.

Di peringkat ketiga, menu dicairkan dengan produk roti dalam kuantiti minimum, serta buah-buahan, keju.

Ia mungkin sekali seminggu setengah untuk mengaturkan “hari puasa” untuk badan: makan pencuci mulut manis dan juga mengambil wain.

Peringkat keempat diet Dukan adalah tahap penyatuan.

Untuk mengekalkan hasil yang dicapai, anda mesti mengikut peraturan pemakanan, serta terus bermain sukan di setiap peluang yang mudah..

Perlu diingatkan bahawa sistem sedemikian bukan sekatan yang ketat dalam menu, ia adalah cara hidup, mematuhi badan mana yang akan mengeluarkan pound tambahan dan terima kasih atas kesejahteraannya yang sangat baik..

Peraturan penting:

  • jumlah maksimum garam yang digunakan hendaklah terhad;
  • adalah wajar untuk sepenuhnya meninggalkan minuman berkarbonat manis.

Ulasan mengenai Diet Pierre Ducane

Kesan похудения

Sebaik sahaja diet ini mula mendapat populariti, saya mula belajar. Ya, saya bersetuju sepenuhnya dengan kaedah Dukan, yang terdiri daripada mengehadkan penggunaan karbohidrat dan dalam pengambilan protein mesra alam. Teknik ini sesuai untuk semua orang tanpa sekatan. Pesakit saya hanya meninggalkan ulasan positif mengenai diet Dukan dan, sebagai bukti, membawa banyak gambar yang menunjukkan penampilan “sebelum” dan “selepas” mereka. Ini adalah sukar dipercayai, kerana ramai yang berjaya mencapai hasil yang hebat dan, yang paling penting, menyokong mereka. Walau bagaimanapun, dia dapat dengan cepat bosan dengan mereka yang tidak suka memasak. Tetapi di sini anda perlu memilih: memanjakan kemalasan atau badan yang sihat dan cantik! Saya mencadangkan kepada semua pelanggan saya, memperkenalkan beberapa pindaan, dengan mengambil kira ciri-ciri organisma dalam setiap kes tertentu..

Pemakanan Elena, 43 tahun

Saya mula berkembang nipis mengikut kaedah Dyukan selepas cadangan ahli diet.

Hasilnya hanya dapat dilihat di tengah-tengah peringkat kedua, bagaimanapun, mereka mengagumkan: kehilangan berat adalah 7 kilogram!

Saya gembira untuk terus makan dengan cara ini, dengan harapan dapat mencapai hasil yang terbaik.!

Veronica, 36 tahun

Saya belajar tentang diet Dyukan dari Internet (saya membaca ulasan yang telah menjadi lebih nipis dan melihat gambar mereka) dan ragu-ragu tentang hal itu, seperti apa-apa maklumat lain dari sumber ini. Walau bagaimanapun, selepas saya mendengarnya dari teman wanita saya. Melihat badannya yang dibina dan senyuman gembira, saya juga memutuskan untuk mengalami kebahagiaan. Saya perlu mengatakan bahawa saya mempunyai banyak kilo tambahan, dan, dalam keadaan terdesak, saya bermimpi kehilangan sekurang-kurangnya satu kilogram sebanyak 5. Hasilnya: dengan 98 kilogram saya dapat menurunkan berat badan kepada 74! Perbezaannya ialah 24 kilogram! Hari ini saya faham bahawa semua yang paling penting dan bahagia dalam hidup saya sedang menunggu saya di depan, dan yang saya perlu lakukan adalah menjaga diri saya dan kesihatan saya.!

Natalia, 33 tahun

Klasik чизкейкTerdapat kes-kes apabila doktor menganjurkan untuk memuaskan rasa tidak puas hati dengan kekurangan manis. Anda boleh makan beberapa gula-gula, tetapi berhenti di sini, dan anda boleh membuat pencuci mulut makanan. Cheesecake sebenar: resipi klasik.

Apakah jenis doktor yang muncul di bawah nama walnut? Ternyata sifat-sifat ajaibnya telah lama diketahui. Pakar-pakar kami memutuskan untuk memberitahu anda mengenai dia di sini..

Untuk meningkatkan hemoglobin, anda tidak boleh lari ke farmasi untuk ubat mahal yang tidak diketahui. Ia akan cukup untuk mengkaji semula diet anda. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai ini dalam artikel: https://notefood.ru/pitanie/pravilnoe-pitanie/produktu-povucshayuschie-gemoglobin.html

Saya ingin berkongsi kebahagiaan saya dengan semua orang. Pada usia yang agak muda, saya kehilangan keyakinan diri dan masa depan yang bahagia. Saya menurunkan tangan saya dan berputus asa. Berat saya adalah 112 kilogram. Di negeri ini, saya tidak boleh percaya dengan kebahagiaan keluarga atau dalam kerjaya yang berjaya. Saya cuba banyak cara yang berbeza, tetapi mereka terlalu berat untuk saya dan saya rusak, atau tidak memberi apa-apa keputusan. Saya mendengar tentang diet Dyukan dengan tangga makanannya dari seorang kawan dan, diilhamkan oleh maklum balas, memutuskan untuk berunding dengan doktor saya. Yang menerima respons positif. Mengumpulkan fikiran saya, saya memulakan jalan yang panjang dan sungguh-sungguh untuk kesihatan dan keyakinan. Kini saya sudah berada di peringkat ketiga, tetapi saya tidak akan melakukan apa yang dipanggil “puasa” hari. Bilangan kilo hilang sangat mengagumkan! 34 kilogram! Hari ini saya mula percaya kepada diri saya lagi! Saya belajar mencintai diri sendiri, mencintai refleksi saya di cermin! Perkara yang paling penting adalah sangat menggalakkan bahawa tidak ada sekatan yang ketat pada menu, yang penting bagi orang-orang yang lemah seperti saya. Saya menasihati semua orang! Mulakan! Dan mula hidup semula!

Catherine, 19 tahun

Dan sekarang kajian video mengenai diet Dukan salah satu pembaca yang lebih nipis:

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 22