Sup kek memasak: resipi, cadangan

Beetroot, что это за суп, разновидностиSup bit sering dipanggil “relatif” borscht, sesetengah tuan rumah tidak tahu perbezaan antara sup yang dinamakan..

Warna merah hidangan itu disebabkan oleh penambahan bit – mungkin satu-satunya kesamaan antara hidangan ini.

Ia boleh diubah suai bergantung pada musim: sup sejuk akan sesuai dengan citarasa anda pada musim panas, hidangan panas akan membantu memanaskan musim sejuk.

Dengan menambah bahan-bahan tertentu, anda juga boleh mengawal kandungan kalori pada hidangan pertama, manakala sup bit tidak akan kehilangan keasliannya.

Beetroot: sejarah penampilan dan ciri-ciri berguna sup

Hidangan kumbang pertama kali dirasakan oleh orang Asyur selama 2 ribu tahun lagi. O., dan sayuran itu digunakan bukan sahaja dalam masakan, tetapi juga sebagai ubat.

Pada awalnya, bahagian atas sayuran berkhidmat sebagai produk utama, dan selepas 150 abad, penduduk Asia mula memakan akar.

Di atas meja kami, bit yang muncul hanya pada abad X-XI, sayur-sayuran menjadi sangat popular ketika menyemai ladang, sehingga petani mula mempertimbangkannya sebagai tanaman lokal..

Sup bit adalah sup popular bukan sahaja di Rusia, tetapi juga di Ukraine, Poland, Belarus, negara-negara di mana Slavs hidup.

Oleh kerana sifat-sifat yang berguna bit dan resipi memasak, sup bit sangat menarik kepada orang berikut:

  • orang yang berlebihan berat badan. Resipi sup rendah kalori bukan sahaja membantu menghilangkan beberapa sentimeter pinggang, tetapi juga meningkatkan perut;
  • orang yang berisiko terkena kanser. Beetroot adalah alat yang berkesan untuk pencegahan penyakit seperti ini;
  • orang yang mempunyai penyakit saluran penghadaman.

Masa terbaik sepanjang tahun untuk membuat sup ini adalah bulan Ogos, bulan ini anda boleh menambah bit muda yang segar, yang mengandungi kebanyakan vitamin..

Pilih resipi bit mengikut keinginan anda

Tiada kursus pertama dalam memasak, yang mempunyai banyak variasi memasak seperti sup bit.

Sup boleh dimasak seperti dalam sup daging, seperti pada sup.

Kami menawarkan foto bit bit sejuk yang dimasak.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 78