Sjajni rezovi: lijep dizajn s fotografijama

Bilo koji odmor je trenutak radosti i susreta sa voljenima i rodbinom. Takav događaj nikad ne ide bez stolova za odmor. Trenutno, svaka žena ima želju pokazati svoje vještine u području kuhanja..

odmor фруктовая нарезка

Danas nitko neće biti iznenađeni uobičajenim sjeckanim salatama i drugim sličnim zalogajevima. Najpopularnije su rezovi iz različitih proizvoda. S pravim pristupom, možete stvoriti jedinstvena i lijepa jela koja mogu impresionirati čak i najslavnijeg gosta..

Voće isječeno

Ni jedan stol za odmor ne može bez voća. Ali jedva tko od gostiju obratiti pažnju na njih, ako ih sve stavite na jelo. Čak i ako uzmete vremena za čišćenje, nasjeckanje i ležanje na tanjuru, malo je vjerojatno da će ih netko dodirnuti.

Kako bi gostima pokazali želju za jesti ukusno voće, trebate znati neke trikove koji će vam pomoći u dizajnu plodova..

Postoje određena pravila kojima će svaka kućanica moći pravilno odabrati, oguliti i stavljati plodove.

kako нарезать фрукты

  1. Najprije morate kupiti te proizvode. Potrebno je zaustaviti izbor na lijepom, zdravom i zrelom plodu. Ako ih kupujete unaprijed, možete odabrati malo slabije voće. Prilikom odabira, morate biti budni i pregledati ih za prisutnost mrlja, oštećenja i drugih sličnih nedostataka;
  2. Za ukrašavanje rezanja voća, potrebno je uzeti vremena prije dolaska gostiju, jer se pulpa postupno zatamnjuje u dodiru s zrakom. Da bi se taj proces usporio, možete koristiti sok od limuna;
  3. Prije rezanja temeljito isperite voće..

Rezanje voća može biti učinjeno iz različitih instanci. To može biti najpoznatije jabuke, naranče, kivi, banane. Ali možete dodati originalnost i žudnju uz pomoć egzotičnih vrsta poput manga, ananasa ili breskve. Hrpa grožđa, jagoda ili kockica s dinje može biti ornament za bilo koji sastav..

Abkhazijski мушмулаJeste li pokušali s Abkhazovim plodnim medlarom? Ako ne, svakako pokušajte.

Nakon čitanja našeg članka o korisnim svojstvima kivija za žene, uvijek ćete uključiti ovaj voće u svoj izbornik i na svečanom jelovniku i rezanju.

O svim korisnim svojstvima kineske kruške, pročitajte ovdje..

Kako izvesti rezanje kod kuće

Uz cjelokupnu ljepotu, važno je pridržavati se pogodnosti za upotrebu. To sugerira da komadi moraju biti mali..

Oblik komada treba ovisiti o gustoći proizvoda. Za oblik poput kocke, ananas ili jabuke su idealni. Ali narančasta se ne može dati ovaj obrazac. Takvi proizvodi su izrezani na kriške ili krugove..

Postoji mnogo uređaja za lijepe rezanje voća. To su razni rešetke, razbojnici, oblici i noževi. Proces rezanja voća uz pomoć različitih uređaja naziva se rezbarenje. Možete pronaći slične alate na prodajnom mjestu..

konac

jednostavan нарезка

konac с пудрой

konac с виноградом

brod za rezanje

konac сердце

konac бабочка

konac многослойная

konac двухэтажная

konac с апельсине

Da bi se izvršilo rezanje voća, važno je pridržavati se osnovnih pravila. Slatni snack će biti prikladan za uporabu, ako se pri rezanju temelji na strukturi ploda. Kako bi pomogli ovom procesu, izmišljeni su posebni uređaji koji lako mogu pomoći da napravite pravi remek-djelo za stol za odmor..

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 46