Recenzije o Dukanovoj prehrani: na putu do idealnog bez granica!

Boreći se s dodatnim kilogramima, koje samo žene i muškarci nisu spremni otići, zaboravljajući na sigurnost.

Mnoge dijete su nepismene i mogu imati negativne posljedice u obliku ne samo pogoršanja zdravlja već i mentalnih poremećaja..

Mršavljenje по методу Дюкана

Vrlo poznata i odobrena od strane brojnih stručnjaka širom svijeta u posljednje vrijeme je Dyukan dijeta, nazvana po programeru i ima pozitivne recenzije.

Trebalo mu je oko 30 godina da pomogne ljudima s prekomjernom težinom..

Opći pogled

Dyukanova prehrana temelji se na sustavu proteinske prehrane..

Međutim, za razliku od ostalih sličnih dijeta, u ovom slučaju je dozvoljeno oko 100 različitih namirnica za hranu, što je dobra vijest..

Osim toga, poznata je i po tome što osoba ne pati od osjećaja gladi, budući da može konzumirati onoliko hrane koliko mu treba..

Dyukanova prehrana je podijeljena u nekoliko faza, od kojih je svaki odgovoran za provedbu određenih procesa u tijelu, što dovodi do gubitka dodatnih kilograma gubitka težine, na temelju povratnih informacija liječnika.

Njegova važna značajka je potreba za svakodnevno konzumiranje zobenih mekinja u iznosu od 5-6 žlica.

Potrebno je nadopuniti zalihe prehrambenih vlakana..

Oni su izuzetno važni za tjelesna tkiva koja su u procesu gubitka težine..

Glavna načela iz Dukana

faza методики Дюкана в таблице

Svaka od četiri faze ima poseban popis odobrenih proizvoda..

Sustav će biti učinkovit samo ako se strogo pridržavate njegovih osnovnih načela:

  1. Koristite u hrani samo čisti protein i dobro pripremljeni, bez mješavine boja i konzervansa. Na primjer, ako su to jaja, onda ih treba kuhati, pržiti ili kuhati u vodi. Ako je to meso, onda bi također trebalo kuhati ili kuhati..
  2. Maksimalno smanjenje kako bi se smanjila potrošnja ugljikohidrata. Ovdje valja naglasiti važnu pravilnost: što više osoba želi izgubiti višak tjelesne težine, to više mora eliminirati bilo kakvu konzumaciju ugljikohidrata..
  3. Ducan preporučuje maksimalno povećanje količine vode dnevno. Važno pravilo: voda treba biti bez plina i, ako je moguće, pročišćena. Ovdje treba napomenuti potrebu za povećanjem tjelesne aktivnosti tijekom prehrane. Ako ne možete ići u teretanu, trebali biste zamijeniti putovanje na posao ili hodanje po kući..

Nudimo vam gledanje fascinantnog pregleda videa Dukanove prehrane s recenzijama i rezultatima:

4 važna stadija prehrane

Prva faza traje do 10 dana ovisno o složenosti situacije i željenom rezultatu..

U ovoj fazi primjenjuje se prvo načelo: ekološki čisti i dobro pripremljeni proteini koriste se u hrani..

Također u ovoj fazi se koristi mekinje za hranu i povećava tjelesna aktivnost..

Druga faza prehrane može trajati od jedne do pol do dva mjeseca..

U ovom trenutku, povrće se dodaje izborniku što je više moguće..

Proizvodi u receptima za Dukan dijeta mogu se izmjenjivati ​​između sebe i kombiniraju, što olakšava proces gubitka težine, sudeći po kriterijima.

meni Prati ovaj korak procesa i tjelesnu aktivnost.

U trećoj fazi izbornik se razrjeđuje s pekarskim proizvodima u minimalnim količinama, kao i voće, sireve.

Moguće je jednom tjedno i pol organizirati “dan posta” za tijelo: jesti slatki desert i čak konzumirati vino.

Četvrti stupanj Dukanske prehrane je stupanj konsolidacije.

Kako bi zadržali postignuti rezultat, morate slijediti pravila prehrane, kao i nastaviti igrati sportove u svim prikladnim prilikama..

Valja napomenuti da takav sustav nije određeno strogo ograničenje u izborniku, to je način života, prianjanje na koje će tijelo dati više kilograma i zahvaljujemo vam na izvrsnom blagostanju..

Važna pravila:

  • maksimalna količina konzumirane soli treba biti ograničena;
  • poželjno je napustiti potpuno slatko gazirano piće.

Recenzije Pierre Ducane Dijeta

posljedica похудения

Čim je ova dijeta počela postići popularnost, počeo sam ga proučavati. Da, potpuno se slažem s metodama Dukana, koji se sastoje u ograničavanju potrošnje ugljikohidrata i u unosu ekološki prihvatljivih bjelančevina. Ova tehnika je pogodna za sve bez ograničenja. Moj pacijenti ostavljaju samo pozitivne kritike o Dukanovoj prehrani i, kao dokaz, donose puno fotografija koje pokazuju svoj “prije” i “poslije” izgled. Ovo je nevjerojatno, jer mnogi uspijevaju postići velike rezultate i, najvažnije, podržati ih. Međutim, ona se brzo može dosaditi onima koji se ne vole kuhati. Ali ovdje morate odabrati: uživanje u lijenosti ili zdravom i lijepom tijelu! Preporučujem svim mojim klijentima, uvodeći neke izmjene, uzimajući u obzir karakteristike organizma u svakom pojedinom slučaju..

Nutricionistička Elena, 43 godine

Po preporuci dijetetičara počeo sam rastući prema Dyukanovoj metodi.

Rezultati su postali vidljivi tek u sredini druge faze, ali impresivni su: gubitak težine bio je 7 kilograma!

Zadovoljstvo mi je nastaviti jesti na taj način, nadajući se postizanju najboljeg rezultata.!

Veronica, 36 godina

Saznao sam o Dyukanovoj prehrani s interneta (pročitao sam recenzije koji su postali razrjeđivani i vidjeli njihove fotografije) i bili su skeptični o tome, kao i sve druge informacije iz tog izvora. Međutim, nakon što sam čuo za to od moje djevojke. Gledajući njezino izgrađeno tijelo i sretan osmijeh, također sam odlučio doživjeti sreću. Moram reći da imam puno dodatnih kilograma, i već sam očajnički sanjario da ću izgubiti barem pet kilograma. Rezultat: s 98 kilograma uspio sam smanjiti težinu na 74! Razlika je bila 24 kilograma! Danas shvaćam da me sve najvažnije i sretnije u mom životu čekaju unaprijed, a sve što trebam učiniti je brinuti se za sebe i moje zdravlje.!

Natalia, 33 godina

klasik чизкейкPostoje slučajevi kada liječnici zagovaraju zadovoljstvo iznenadnog jačeg osjećaja nedostatka slatkiša. Možete pojesti nekoliko slatkiša, ali se ovdje zaustavite, a možete napraviti i desert za jelo. Pravi kolač: klasični recept.

Kakav je takav liječnik pod imenom orah? Ispada da su njegova čudesna svojstva odavno poznata. Naši stručnjaci odlučili su vam reći o njemu ovdje..

Da biste povećali hemoglobin, ne možete se baviti u apoteku nepoznatih skupih lijekova. Bit će dovoljno samo da pregledate vašu prehranu. Više o tome možete saznati u članku: https://notefood.ru/pitanie/pravilnoe-pitanie/produktu-povucshayuschie-gemoglobin.html

Želim podijeliti svoju sreću sa svima. Na moje prilično mlade godine izgubio sam vjeru u sebe iu sretnu budućnost. Spustila sam ruke i očajavala se. Moja težina bila je 112 kilograma. U tom stanju, ne mogu vjerovati u obiteljsku sreću ili u uspješnu karijeru. Pokušao sam na mnogo različitih načina, ali oni su bili previše teški za mene, a ja sam prekinuo ili nisam imao nikakvih rezultata. Čuo sam o Dyukanovoj prehrani s hranom ljestve od prijatelja i, inspiriran povratnim informacijama, odlučio se posavjetovati sa svojim liječnikom. Na koju je dobio pozitivan odgovor. Prikupivši misli, započela sam dug i mukotrpan put ka zdravlju i povjerenju. Sada sam već u trećoj fazi, ali neću samo raditi takozvane “posta”. Broj izgubljenih kilograma je impresivan! 34 kilograma! Danas ponovno vjerujem u sebe! Učim da volim sebe, volim svoj odraz u zrcalu! Najvažnije je da je vrlo ohrabrujuće da ne postoje stroga ograničenja na meni, što je važno za takve ljude slabih ljudi kao ja. Savjetujem svima! Započnite! I ponovno početi živjeti!

Catherine, 19 godina

I sada video pregled o Dukanovoj prehrani jednog od tanje čitatelja:

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =