Mennyit fogyhat egy hónap alatt integrált megközelítéssel?

Hány kiló fogyhat egy hónap alatt? Röviden, a normális testsúlycsökkenés a 4 – 4,5 kg súlycsökkenés ebben az időszakban. Különböző részletek azonban érdekesek..

Először is, a súlycsökkenést, amelyet itt értünk, nem a merev étrend, hanem egy átfogó és szisztematikus megközelítés biztosítja. Arról beszélünk, hogy megfigyeljük a megfelelő étrendet és elég gyakorlást..

fogyás за месяц

Ezenkívül részletesebben meg kell oldani a folyamatot. Ez a megértés lehetővé teszi, hogy ésszerűbben kapcsolódjanak a fogyás megfelelő megszervezéséhez..

A fő kérdésre adott válasz: mennyit fogyhat egy hónap alatt?

Ne feledje, hogy a súlycsökkentésről beszélünk, valójában a fogyásról beszélünk. Valójában ez nem ugyanaz. Az elveszett tömeg összmennyisége különböző összetevőket tartalmazhat..

Néhány közülük fontos, mások nem. Ha a testsúlycsökkenést az izomtömeg elvesztésével érik el, akkor a súlycsökkenés miatt nagyon rossz. Tehát, mely részek általában fogyás?

 1. Égő zsír;
 2. Salakok megsemmisítése;
 3. Vízveszteség;
 4. Izomtömegvesztés.
Általában a bőr alatti zsír az emberi testben van a zsírraktárban. Égés (vagy, pontosabban, felszaporodik az alkotó zsírsavakra) az izmokban történik..

Ahhoz, hogy a folyamat előfordulhasson, biztosítani kell annak mozgását az első helyről a másodikra. Sajnos a folyamat sebessége korlátozott. Az adott személy egyéni jellemzőitől függően ez a határérték változhat..

Általában napi 70-300 gramm zsírt tartalmaz. Ez természetes korlátozza a fogyás lehetőségét egy adott személy számára. Általában napi 100-160 grammról beszélünk (átlagosan). Egy hét alatt 700 – 1100 grammnak felel meg..

Így egy hónap alatt körülbelül 4 – 4,5 kg testsúly fogyhat. Emlékezzünk vissza, hogy ezt csak a folyamat aktív és integrált megközelítésével lehet megtenni. És vegye figyelembe, hogy a szubkután zsír veszteségéről beszélünk, és nem minden fogyásról..

Néha olyan történeteket hallhatsz arról, hogy egy személy csak most kezdett fogyni, és egy vagy két héten belül legalább három kilogramm súlyt veszített. Hogyan lehetséges ez, és nem ellentétes a fenti cikkben említettekkel??

Nem, ez nem mond ellent. És miért. Sajnálatos módon az egészségtelen táplálkozás és nem egészséges életmód miatt, szinte minden ember testében elegendő mennyiségű különböző salak keletkezik..

kövér на животеA súlycsökkenés egyik előnye, hogy az ilyen salakokat elsősorban égetik. Pontosan ez történik a megadott időszak alatt. A jövőben a fogyás sebessége megegyezik a megadott értékekkel..

Egy másik kérdés merülhet fel azzal kapcsolatban, hogy a szubkután zsírégetésről számolunk be, és nem a súlycsökkenésről. Mivel csak az utolsó számokat tudjuk irányítani, fontos, hogy megértsük, hogy mit tartalmaznak. Mondd el erről részletesebben..

A testsúlycsökkentés során nemcsak a zsírlerakódás izomzataira átterjedt zsírt égetik meg, hanem a glikogént is, amely szintén megtalálható az izmokban.

Ez azt jelenti, hogy ha egyszer 300 gramm glikogént éget egy héten, és mindegyik molekulája négy vízmolekulával van összefüggésben, akkor egy másik 900 gramm vizet veszít. Végül megkapjuk ezeket az eredményeket..

 • 1200 gramm glikogén és víz;
 • 1200 gramm zsírt.

Ebben az esetben hetente a teljes súlycsökkenés 2400 gramm lesz.

Hogyan fogyni

A testsúlycsökkenéshez számos különböző módszer létezik. Íme néhány közülük..

diéta

 • Az első reggelinek szénhidrát alapú élelmiszerekből kell állnia. Erre azért van szükség, hogy az elkövetkező nap energiájához jusson. Tehetsz 1 csésze zabkását 1 teáskanál növényi finomítatlan olajjal. 6 – 8 evőkanál müzliét meg lehet enni. Tehet egy tojást vagy 50 gramm alacsony zsírtartalmú túrót és egy pohár erjesztett tejet. Megengedheti magának egy csésze teát. Cukormentes kávé is megengedett;
 • A második reggelihez 1 gyümölcsöt vagy egy pohár joghurtot fog tenni; üveg кефира на ночь
 • Mondja el a vacsorát. Vegetáriánus leves, megengedhet magának 90 g pulyka (csirke vagy sovány hal helyettesítheti). Vegyünk 200 g friss vagy főtt zöldséget. Számukra adjunk hozzá egy teáskanál bármilyen finomítatlan növényi olajat;
 • A délutáni snackben 1 pohár joghurtot fogyaszthat;
 • A vacsora szinte ugyanaz, mint az ebédnél, de leveszi a levest;
 • Egy óra lefekvés előtt egy pohár kefir vagy joghurt megengedett;
 • Az egészségügy érdekében fontos, hogy egész nap vizet iszunk. Fontos, hogy annyit inni, hogy egy kilogramm súlya 30 ml tiszta vizet jelent;
 • Élelmiszerek főzésénél az összes alaptechnika megengedett, kivéve a sütést..

Hogyan változtassuk meg a diétát a jobb oldalon

 1. Ajánlatos kevésbé kövér. Miért van rá szüksége? A zsír gazdagsága nagyon kevés, de a zsíros élelmiszerek kalóriatartalma sokkal magasabb;
 2. Próbálj enni kevesebb cukros ételeket. Az egyik súlyos hátránya, hogy fokozza az étvágyat;
 3. Csökkenteni kell a finomságok elfogyasztásának vágyát;
 4. Lassabban enni;
 5. Az ételben meg kell próbálnia értékelni az ízt, és nem szabad lenyelni egészet;
 6. Azáltal, hogy gyakoribbá teszi az élelmiszereket, az elfogyasztott élelmiszerek kalóriatartalma kb. 15% -kal csökkenhet;
 7. Az ételek előnyben részesítsék a szokásosnál kicsit kisebb mennyiséget;
 8. Nagy mennyiségben szálas vagy tápláló rost található;
 9. Korlátozza az alkohol fogyasztását.

eutiroks для похуденияEzután egy kis információ a súlycsökkentésről tabletták segítségével. Hogyan működik a fogyás eutiográge: a testsúlycsökkenést és az orvosokat vizsgálja. Teljes használati utasítás.

Hogyan válasszuk ki a sporttáplálkozást a nők fogyásért? Itt megtudhatja, hogy mi legyen különös figyelem, és hogyan ne hibázzon..

Azt mondják, hogy a fehérje-szénhidrát-váltakozás az összes ismert diétája. Miután tanulmányozta az elveit a következő cikkben, meg fogjátok érteni, hogy ez igaz. Talán pontosan ez az az étel, amely az elgondolt cél felé vezet..

Karcsúsítás speciális gyakorlatokkal

Tegyünk példát a hatékony gyakorlati készletek erre a célra..

Vezető osztályok:

 • Ne végezzen olyan gyakorlatokat, mint a csavarás. Szükség van recti-re. A legkisebb amplitúdóval kell foglalkoznia. Mi fekszünk le és nyomjuk az alsó hátat a padlóra. Mindig mozgatjuk a lábakat ebben a mozgásban, tegyük a könyökeket különböző irányba, és tartsuk a kezünket a tenyerünk mögött. Belégzéskor emelje fel a fejet. Ezt a kések emelkedésével kell megtenni. A mozgást ezzel a mozdulattal kell tartani. A kilégzéskor menj az eredeti pozícióba;
 • Most forduljunk a következő gyakorlathoz, a fordított csavaráshoz. Az előző esethez hasonlóan ez a művelet kis amplitúdóval történik. Ezt a gyakorlatot a padlón fekve kell elvégezni, miközben megtartja a térdét. Kézen tartva a fej mögött, kissé növeljük a hasznos teret ezen mozgás alatt. A könyökeket el kell különíteni. Belégzéskor kissé fel kell emelni. Ezzel a fejét a vállpengével felemeljük. Ezt a gyakorlatot végezzük, kissé felemelve a medencét. Kilégzéskor menjen a kiindulási helyzetbe;
 • Felemelkedő torzó. Ennek a gyakorlatnak a végrehajtásához le kell feküdnie a padlón és térdre kell hajlítani. A fej mögött álló kezek. A könyökeket hígítani kell. Belégzéskor kissé fel kell emelni a törzsét, és lassan, lassan fel kell emelkedni a felemelt térdre. A kilégzéskor visszatérünk a kiindulási helyzetbe;
 • A következő gyakorlat a lábakra vonatkozik. Itt nagy jelentőséggel bír a nagy amplitúdó használata mozgás közben. A szék szélére kell ülnöd. A belégzés során felemeljük lábainkat a testre, és kilégzéskor visszatérünk a kiindulási helyzetbe;
 • Ne gyakoroljon a ferde hasi izmokra. Ehhez üljön a szék szélére, és fordítsa meg a testet. Az összes korábbi edzés is alkalmas ez a csoport az izmok, de meg kell tenni a kis fordulattal..

Diet Diet tippek

Sokan, akik túlsúlyosak, valamikor azt mondják maguknak: “Ez elég!” És érthető. Végtére is, a túlzott súly nemcsak rossz egészségi állapot, rossz immunitás, hajlam a különböző betegségekre, hanem csak egy hatalmas kényelmetlenség.

Képzelje el, hogy minden percben súlyos zsákot hordunk! Gyakran gondolja át a tavaszi-nyári szezon előtt a testsúlycsökkentést annak érdekében, hogy készen álljon a nyárra.

Természetesen nagyon sokat akarok lerázni. Azonban ez a folyamat gondos figyelmet igényel a tervezése során és az erős önfegyelemben a tervei végrehajtásában..

A gyors étrend kudarcra van ítélve. Ezért történik:

 • Először is, a kemény tápellátás bizonyos korlátozott időre történő végrehajtása általában az összes erő feszességét igényli. Amikor az étkezés véget ér, az étkezési szokások ugyanazok maradnak, és a pihenés és a helyreállítás vágya csak növeli az étvágyat. Ezért hamarosan visszatér a súly. Gyakran növekszik hasonló helyzetben;
 • A tavaszi-nyári időszakban egy személy nem kap elegendő tápanyagot, és az étkezés ideje alatt ez az egyensúlyhiány csak nő. Ezért a kényszerű fogyás nagymértékben károsíthatja az emberi egészséget..

Ezért ne számoljon villámcsillapítással. Lehetséges, hogy lefogy, de ugyanakkor a test anyagcseréje megszakadhat.

Ezenkívül a bőr és más egészségügyi problémák erősen megrekedhetnek. Ezért be kell állítanod a lassú, de állandó tömegcsökkenési folyamatot, amely havi 2-5 kilogramm lehet..

Íme néhány tipp a dietetikusoktól, hogy növeljék ennek a folyamatnak a hatékonyságát..

vitaminok

 1. Először is, ne felejtsd el a szervezet számára előnyös vitaminokat és egyéb anyagokat. A táplálkozás intenzitásának csökkenésével jelentősen csökken a bevitelük, és ezt a hiányt ki kell tölteni. Manapság jó minőségű vitaminkomplexeket lehet vásárolni, például egy gyógyszertárban;
 2. Használjon kiegyensúlyozott étrendet. Gyakran felajánlotta ezeket az étkezési lehetőségeket, amelyekben gyakorlatilag nincsenek például szénhidrátok. De ezek az anyagok szükségesek a szervezet számára, mivel részt vesznek a zsírok felosztásában. Ebben az esetben komplex szénhidrátok segítségével kompenzálhatják hiányukat, például különböző gabonafélékben;
 3. Kerülje a súlycsökkentést egy meghatározott időpontban. Ebben az esetben a folyamat folytonossága megszakadhat. Érdemes folyamatosan fogyni, miközben teljesíti az összes szükséges követelményt. Próbálja meg megszilárdítani azokat a táplálkozási szokásokat, amelyek hozzájárulnak ehhez a folyamathoz, és ez eredményes eredményhez vezet..

Fitness edző tippjei

A karcsúsító gyakorlatok gyakorlásához nagyon fontos a pozitív hozzáállás és az önfegyelem..

Az óráknak legalább hetente legalább háromszor legalább 40 percet kell szentelniük.

Jó eredmények csak a súlycsökkenés integrált megközelítésével lehetnek. A gyakorlat önmagában nem lesz hatékony..

Amikor az osztályok rendszerességet igényelnek és hosszú szünetek hiányoznak..

A súlycsökkenés nem könnyű folyamat. A siker eléréséhez sok erőfeszítést kell tennie, és elegendő elszántságot és önfegyelmet kell mutatnia..

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 14 =