Hány grammos tejfölt tartalmaz egy standard evőkanál

A tejföl olyan népszerű tejtermék, amely kivétel nélkül minden ország polcán megtalálható. Gyakran megtalálható a főzés receptek, mint az egyik fő összetevők.

egy kanál сметаны

Saláták öltözködésként, süteményekhez adva. Gyakran a terméken alapuló szószok és sajtok készítéséhez különböző levesek: borscht, savanyúság, káposzta leves.

Minden recept felsorolja azokat az összetevőket, amelyek szükségesek az étel elkészítéséhez. Gyakran grammok a mérési egységeik. És sok háziasszony, akik nem rendelkeznek konyhai mérleggel, nehéz meghatározni a szükséges mennyiségű terméket.

répa квасAz egészséges cukorrépa kvassz készítésének receptje nemcsak a szomjúság feléledésére, hanem a táplálkozás ideje alatt is hasznos, mert a cukorrépák remek stimulánsok az ÁSZF-hez, ami fontos.

Egy egyszerű lekvár torta recept – ha nincs időd, akkor válaszd az egyik receptünket.

Lavash tekercsek különböző töltelékkel – ezek a receptek könnyű megtalálni, kipróbálni!

1 evőkanál tejfölt – hány gramm?

A tejföl különböző zsírtartalmú lehet. E mutatótól függ a sűrűsége, és ezáltal a tömeg. A súly meghatározásakor a készülék méretére is emlékezni kell. Figyelembe véve ezeket a tényezőket, a szakértők számolják ki, hogy hány grammos tejfölt tartalmaz 1 evőkanál. Kiderül, hogy az egyik ilyen kanál 19-25 grammnyi szeretett tejterméket tartalmaz..

Érdemes megjegyezni, hogy ha a recept azt mondja, hogy egy evőkanál tejfölt kell, ez azt jelenti, hogy be kell írni “egy diával”.

A konyhában lévő tartály tágasságának ismerete lehetővé teszi, hogy minden eddiginél nagyobb erőfeszítés nélkül főzzön ízletes és egészséges ételeket. Ha az összetevőket a szemre helyezi, és nem veszi figyelembe az ajánlások betartását, akkor hagyhatja el a családot reggeli, ebéd vagy vacsora nélkül.

100 grammos tejföllel – hány kanál

Gyakran főzéshez sok tejföl van. Egy evőkanálnyi hozzávetőleges tömeg ismeretében könnyen kiszámíthatja, hogy mennyi lesz szüksége, ha a recept tartalmazza az 50, 100, 150 vagy 200 gramm számot.

Az egyértelműség érdekében ezt az információt táblázatos formában mutatják be..

Súly, g Art. l.
25 1
50 2
100 4
150 6
200 8

A tejföl mennyiség egy teáskanálban és üvegben

Néha a receptek segítségével mérni a kötetet egy másik étel használatával. A szakácsoknak tudniuk kell, hogy egy teáskanál 8 g tejfölt tartalmaz, egy faceted üvegben – 210 g. Ha az üveg térfogata 250 ml, akkor ez a mutató 260 g tejterméknek felel meg.

Annak érdekében, hogy ne hagyja figyelmen kívül az összes számot, használhatja azt a táblázatot, amelyben a kiszámítás az élelmiszerben lévő grammban történik, amelyet általában a hostess használ. Meg tudod csinálni magad. Még könnyebb megvenni az üzlet konyhai mérlegekben. Ez a készülék kis méretű. Azonban képes jelentősen megkönnyíteni a főzést..

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 12