Goldline diétás tabletták: az orvosok valós értékelése és a fogyás

A Goldline – szenzációs eszköz a súlycsökkenéshez, tiltva sok országban.

Sok túlsúlyos ember szeretné kipróbálni, de nem tudja: “hogyan működik, tényleg működik-e, meg lehet venni?” – ezekre és sok más kérdésre a válaszok megtalálhatók az alábbiakban.

előkészítés для похудения Голдлайн

Annak ellenére, hogy az elmúlt 15 év során a szépség eszméi a szivattyúzott forró testek irányába mozdultak el, és a 2000-es évek Kate Moss-jától kezdve a súlyvesztés témája nem veszíti el jelentőségét.

Napjainkban a tömeges fogyókúri arzenálban számos eszköz létezik: tabletták és étrend-kiegészítők, különböző otthoni komplexumok, speciális ruhák, tornatermek, valamint költséges testjavítási eljárások high-tech berendezésekkel.

Ugyanakkor mindezen módszerek közül csak egy igényel minimális pénzügyi és fizikai költségeket – a tabletták és különböző étrend-kiegészítők használatát, köztük az egyik legnépszerűbb, amely tele van reklámmal – Goldline diétás pirulák.

Goldline diétás tabletták – panacea vagy dummy?

Annak érdekében, hogy objektíven értékeljük a Goldline kapszulák értékelését, meg kell vizsgálni összetételüket és farmakológiai hatásukat..

  • Hozzávalók: Először is meg kell jegyezni, hogy a Goldline diétás tabletták nem táplálékkiegészítők, hanem gyógyszerek. A fő hatóanyag a szibutramin, amelyet az elhízás komplex kezelésére használnak. A cselekvés elve egyszerűen az az agy, amely a teltségérzésért felelős idegvégződést érinti. A gyógyszer segédanyagai: laktóz, cellulóz, szilícium-dioxid és mások;
  • Kiadási űrlap: kapszulák. A csomagolástól függően. A rákfélékben 30, 60 vagy 90 darab, 10 vagy 15 mg hatóanyagot tartalmazhat;
  • Gyógyszertári szünetek: vényköteles; alak выпуска препарата
  • Használati utasítás: túlsúlyos. Itt azonban érdemes lemondani – A Goldline tablettákat csak olyan esetekben írják fel, amikor egy személy elhízott és a testtömeg-index meghaladja a 30 kg / m-t2, vagy II. típusú cukorbetegség esetén – 27 kg / m2;
  • Ellenjavallatok: 18 éves korig, a droghoz való egyedi intolerancia, terhesség, szoptatás, szívbetegség, vese, máj, mentális rendellenességek (beleértve az anorexia és bulimia);
  • Mellékhatások: A szív- és érrendszer, a gyomor-bél traktus, az idegrendszer és a bőr okozhat mellékhatásokat. A leggyakoribb mellékhatások a következők: fokozott vérnyomás, álmatlanság, hányinger, hányás, fokozott izzadás, álmatlanság;
  • A felvételi szabályok és a tanfolyam időtartama: a kapszulákat reggel, étkezés előtt, naponta egy tablettát veszik. A Goldline maximális napi dózisa 15 mg. A maximális befogadási időszak 2 év;
  • árak: legfeljebb 500 rubel lehet. 30 db-ra (10 mg-ig) akár 1300-ig. Attól függően, hogy a csomagolás és raskgrammovki árak emelkednek, és elérheti a 3000 rubelt. 90 db. 10 mg mindegyik;
  • Elsődleges felvételi módszer: online gyógyszertár. Vagy receptet vásárol;
  • előrejelzések: testtömegtől függően 5-10 kg súlycsökkenés.

többlet вода в организмеHa megtudja, hogyan kell megfelelően eltávolítani a felesleges folyadékot a szervezetből, olvassa el honlapunkat.!

Hogyan válasszunk étrendkiegészítőt a testsúlycsökkenésnek, hogy biztonságos és hatékony legyen? Az alábbiakban áttekintjük ezeket a gyógyszereket és az orvosok véleményét.

Itt van a Maggi-tojás és a túrós diéta teljes menete 4 hétig. A technika tényleg működik!

Egy súlycsökkentő naplójából – személyes tapasztalat kapszulát

A súlygyarapodás lendülete egy másik városba költözött, és az apátia és a stressz örök állapota, amely ellen több kilogramm ételt dobtak el. Ennek eredményeképpen hat hónapig a súly 10 kg-mal nőtt, és a kecses test hirtelen eltűnt a zsírrétegek mögött..

Sajnos (talán a fordítva) a “jó barát” tanácsolta a “csodálatos diétás pirulákat” – Goldline. És annak ellenére, hogy megváltozott a hozzáállásuk, sok beiskolázási tanfolyam után, azt akarom mondani – tényleg elvesztettem a súlyomat.

Hogy volt

Egy online gyógyszertáron keresztül, a “sarkon” megvásárolt vény nélkül, “kaptam egy jegyet egy” karcsú életre “, csomagolva 10 kapszula 10 kapszulát. Az első fogadás után, ami este volt, nem tudtam aludni egész éjjel, a szívdobbanásom nőtt, szörnyen meleg voltam, a vérnyomása megnőtt, valódi pánik érzése jelent meg.

Egyáltalán nem volt vágy. Néhány héttel a szedés után emlékeztettem magamra: nem ettél semmit, menj enni. Mentem és evett.

Azonban az első csomag végére elkezdtem észrevenni, hogy nem akartam enni, de a belső hangom azt mondta nekem: nem ettél semmit, menj enni. Az éhségem elsősorban pszichológiai volt..

Úgy döntöttek, hogy megváltoztatják a taktikát: inni tablettákat és étrendet. Kezdetben a figyelem, kapszula a fogak – kezdtek. De mi volt az meglepetésem, amikor a második csomag fogadásának kezdetén megszűnt a telítettség érzése, és tényleg elkezdtem enni.

Csak egy út – az adag növeléséhez. Rasgrammovka-t 15-re, majd 20 mg-ra emeltem (nem mertem többet emelni).

A végén

Néhány hónapig tényleg levettem 5-7 kg-ot. Viszont a közeljövőben 3-4-et visszatértem, nagyon ideges voltam és gondoltam – meg kell ismételnem.

Ez több mint egy évig tartott, több hónapos szünetekkel. Azonban néhány nap elteltével egy bizonyos adagot, 5/10/15/20 mg, úgy éreztem, enni akarok. A gyógyszer 3-4 napig “dolgozott”, aztán nem éreztem érzést tőle, és így egy körben.

következtetés

fogyás на 5 кгA drog valóban “működik”. Az én esetemben azonban nem kaptam meg tőle maximális hatást, hiszen kb. 2 hétig növelhetem az adagot, ami nagyon kevés a súlyos fogyás miatt..

Jelenleg a kritikus napok eltelte után csökkentem az étvágyamat, havonta 1-2 tablettát veszek be, ha a “hűtőszekrény imádatát”.

Ami a súlycsökkenést illeti – végül 5 kg-mal (diétákkal) csökkentettem vele, akik nem térnek vissza hozzám, akkor a súly emelkedett. El kellett menni az edzőterembe és elkezdeni futni – ami rendkívül örülök.

Szakértők véleménye arany diétás pirulákról

Azt tanácsolta neki, hogy csökkentse az étvágycsökkentő szereket a szibutraminnal, beleértve a Goldline-et is. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a kábítószer addiktív, hasonló a kábítószer-függőséghez, azt próbálom ajánlani, hogy ne haladja meg a 3 hónapot. Miután – pszichológiailag elveszíti az ételt, könnyebb – enni kevesebbet és egyenesen enni tabletták nélkül.

Elena, nutrisiolog, 35 éves, Naberezhnye Chelny

A sibutramin nyúlra gyakorolt ​​hatásának tanulmányozása során az utódok mutációját azonosították, ezért nem javasoltam szükségtelen felhasználásra. Mindezek mellett a szibutramint tartalmazó gyógyszerek a hosszú ideig tartó függőségben szenvedő betegeknél hasonlóak a kábítószerhez hasonlóan, ami káros az emberre nézve. Gondolj a jövő lányaira!

Olga, genetikus, 31, Moszkva

kilátás врачей

A betegeimnek ajánlom a Goldline-t. Az a képesség, hogy rövidebb idő alatt láthatóvá válik a látható eredmény, mint a kábítószer nélküli fogyás, a motiváció a betegek számára. Továbbá, a Goldline pozitív hatással van az anyagcsere folyamatra, ami ugyanolyan erőfeszítéssel foghatja el a hatóanyagot, hogy többletmennyiséget veszítsen..

Catherine, táplálkozási tudós, 29 éves, Nizhny Novgorod

Nemrégiben feltárta a gyanús függést minden olyan lány esetében, akik a terhesség korai szakaszában szibutramin tartalmú gyógyszereket szedtek be, vagy rövid időn belül a fogamzás előtt – a magzat fejlődésével kapcsolatos problémák figyelhetők meg. E tekintetben nem ajánlom, hogy vegye be a kábítószert, ha nagy valószínűséggel a közeljövőben gyermek születik. És mivel még nem vizsgálták az emberi utód genetikai kódjára gyakorolt ​​hatását, nem javaslom, hogy a szülési korú nőknek.

Elena, szülész-nőgyógyász, 41 éves, Szentpétervár

A “tapasztalt” tapasztalat: milyen áron gyönyörködik a gyönyörű test?

A Goldline segítségével 20 kg-ot (71-ről 49-re) lehetett 1 év alatt elveszteni. Azonban a tabletták mellett a “karcsú test” útján a sport és a megfelelő táplálkozás együtt jár együtt velem. De nem volt mellékhatás is. Közülük: szájszárazság, álmatlanság és szívdobogás.

Az eredmény похудения

Agnia, 22 éves, Moszkva

További táplálkozás nélkül 16 kg-ot veszett el ezzel a gyógyszerrel. Azonban folyamatosan tapasztalt szájszárazságot, álmatlanságot, és a vérnyomás emelkedett, a gyors szívverés mellett. Ugyanakkor egyáltalán nem akartam enni, ami kétségtelenül plusz.

Oksana, 41 g, Lipetsk

Vettem a gyógyszert a gyógyszertáron a “bal” vénynél. Probléma nélkül értékesítették őket, bár maguk töltik be magukat orvosi oktatás nélkül. Ennek eredményeképpen a hatás nulla. Folyamatosan 30 tablettát láttam, és egyetlen gramm sem veszített. Az oldalról – a haj megijedt, mindig volt fejfájás.

Maria, 27 éves, Novoszibirszk

A kábítószer vétele vagy nem, személyes ügy.

De érdemes megemlékeznünk arról, hogy a Goldline diétás tabletták nem ártalmatlan táplálékkiegészítők, hanem egy nagyon valódi és erőteljes gyógyszer, amelyet meg kell tenni, ha egy beteg beteg. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a Goldline, mint bármely más terápiás gyógyszer, kedvezőtlenül hat a vesére és a májra.

Mindent egybevetve a bevétel teljes “spektrumának következményei” miatt, mivel a gyógyszer teljesen új a piacon, még nem vizsgálták. És megéri a kockázatot? Gondold át!

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − 83 =