Cara makan semasa penerimaan Kolo-Vada

Selama bertahun-bulan saya selalu berfikir: “Bagaimana saya akan menurunkan berat badan? Apa yang boleh dilakukan tanpa diet eksotik, yang dia sangat takut “.

Seorang kawan menasihatkan ubat Kolo-Vada, yang dijual di Coral Club. Dia datang, kelihatan – seolah-olah tidak biasa – beberapa serbuk dan pil di rumput.

Jual secara rasmi. Saya membuat keputusan untuk membeli.

Dadah Colo Vada Plus

Di rumah, selepas membaca arahan dengan lebih terperinci, saya mendapati bahawa semasa mengambil ubat, saya harus mengkaji secara serius diet saya..

Tiga hari pertama dia hanya makan makanan untuk pasangan. Tiada babi. Kami terpaksa menolak jemputan kebab.

Dia juga makan salad yang dimasak dengan tangannya sendiri, tetapi bukannya mayonis, kami terpaksa mengisi minyak sayuran.

Bubur buckwheat digalakkan, kentang lecek. Tepung, manis terpaksa dikecualikan. Dihapuskan sepenuhnya gula, garam dikurangkan.

Jus dari paket tidak dibenarkan minum, jadi saya membuat wortel pada juicer.

Dan seberapa banyak air yang mungkin. Ia adalah air, kerana teh tidak dibenarkan dikaitkan dengan air. Menurut arahan, adalah perlu untuk minum 1.5 liter air dan banyak lagi. Ternyata, semua toksin saya bergerak maju, kerana selama dua hari pertama saya mengalami sakit kepala yang tidak baik. Tetapi perkara yang pelik – sebaik sahaja saya meningkatkan jumlah air dalam diet, kepala saya segera berlalu.

Pada peringkat kedua ia menjadi lebih sukar. Daripada makanan yang dibenarkan untuk meninggalkan hanya air dan kompos tanpa gula. Tetapi sentiasa dimasak secara peribadi dari buah kering, dan tidak siap dari kedai.

Secara psikologi, saya benar-benar mahu makan, walaupun saya tidak mempunyai banyak kelaparan, kerana saya minum serbuk dan kapsul khas dari Colo-Vada ditambah 3 liter air dan compote.

Keadaan usus normal, pankreas berhenti merengsa, kulit muka mula dibersihkan. Rasa keceriaan yang luar biasa timbul di dalam badan. Berat badan. Peringkat ini berlangsung 4 hari..

Tahap ketiga tidak takut sama sekali. Pengenalan secara beransur-ansur ke dalam makanan biasa dengan pengambilan serentak kapsul dan tablet yang selebihnya dibenarkan. Tetapi atas sebab tertentu saya tidak mahu kembali ke menu lama.

Bukan sahaja selera makan menurun, tetapi juga rasa sedap berubah. Di mana, lebih awal dari McDonald’s, bau kelihatan enak, mereka mula menyebabkan mual sebenar. Disebabkan permusuhan bukan sahaja rasa Cola, tetapi juga penampilannya.

Telah berhenti makan:

  • sosej;
  • jus minuman dalam tin;
  • beli kek;
  • makan malam beku;
  • tidak pergi roti putih;

Semua ini dan secara fizikal dan secara visual berhenti mengambil tubuh. Hanya datang dan merasa jahat.

Tetapi dengan keseronokan saya mula makan sayuran. Kedai itu mula mengambil dan memasak daging dan ikan. Keluarga merasakan rasa produk “hidup”.

Bagi pencapaian konkrit selepas Kolo-Vada – Saya kehilangan 7 kg, di bahagian pinggang dan pinggangnya adalah 4 cm, sakit di lutut berlalu. Kini saya berlari ke tingkat 4 tanpa sebarang nafas. Saya bangun dari hirisan pada tumit di 11 cm Selepas kerja selama 12 jam, saya pulang ke rumah dengan langkah ceria. Menukar rambutnya dan kini mengemas kini almari pakaian!

Suami itu menggerutu, tapi melihat saya dengan pandangan yang lama yang mengasyikkan..

Colo-Vada membantu saya memahami sejauh mana kehidupan bergantung kepada pemakanan dan rejim air yang betul. Sekarang saya tidak akan kembali kepada tabiat lama.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 80