Legalább 20 kg két hónap alatt

A történet kezdete, mint sok. 39 éves és 10 hónapos korban, 93 kg-os túlsúlyban, 165 cm-es növekedéssel, valamint a magas vérnyomás kezdeti stádiumában (napi egyszeri vagy kétszeri nyomásgyakorlás a jó egészségért szent) kezdett gondolkodni egy veszélyes kor és misztikus alakok megközelítéséről.

Elhatározta, hogy új életet kezdeni, itt az ideje, hogy cselekedjen. Egy ponton az életből kiirtottak minden olyan terméket, amely szénhidrátokhoz, zsírokhoz és fehérjéhez kapcsolódik. Melegit, dinnyét, paradicsomot és uborkát kezdett enni. Kivette a régi cipőket, nadrágot és egy pólót – elindult a parkba.

2,5 km-rel kezdtem el – ó, rettenetes, hogyan kell futni, és mi történt reggel. De néhány hét vagy öt osztály után már 4-5 km-t futottam, és egy hónap múlva a 3-4 km-es futásidő 30 km-es lett a norma (a rekord hetente 70 km 6 osztályra). A súly terhére nagyon gyorsan kezdett, először heti 3-4 kg-ot, majd 2-3-at.

Végül 2 hónap után a súly 73 kg volt (mínusz 20 kg az eredeti példánytól). Teljesen megváltoztattam a szekrényemet. A barátokat az egészség érdekelte, és a drámai fogyás oka. A nyomás visszaállt a normális szintre.

De anélkül, hogy futna, nagyon kemény lett, nem futsz 3-4 napig, és ingerlékenységgel és idegességgel kezdődik. Már megszoktam.
Minden van, de nagyon óvatosan és nagyon mérsékelten. A súly úgy tűnt, hogy egy jelre áll. Tartsanak 73-74 kg-ot.
Tipp: Szeretné megváltoztatni magát? Változás a.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *