Hogyan kell enni a Kolo-Vada befogadásakor?

Sok hónapig folyamatosan gondoltam: “Hogyan fogynék? Mit lehet tenni egzotikus diéta nélkül, amit nagyon félt? “.

Egy barátom tájékoztatta a Kolo-Vadát, amelyet a Coral Clubban értékesítenek. Jött, úgy látszott – látszólag semmi különös – néhány por és tabletta a fűben.

Eladja hivatalosan. Úgy döntöttem, hogy megveszem.

előkészítés Colo Vada Plus

Otthon, miután részletesen elolvastam az utasításokat, megtudtam, hogy a gyógyszer bevétele során komolyan meg kell vizsgálnom az étrendemet..

Az első három napban csak ételt evett egy párért. Nincs sertéshús. El kellett utasítanunk a kebab-okra való meghívást.

A saját kezével főtt salátákat is fogyasztott, de a majonéz helyett növényi olajjal kellett tölteni.

Bátorított hajdina zabkása, burgonyapürével. A lisztet, édeset ki kellett zárni. Teljesen eltávolította a cukrot, minimalizálta a sót.

A csomagokból származó gyümölcslevet nem szabad inni, ezért sárgarépát egy facsarókra készítettem.

És annyi vizet, amennyit csak lehet. Ez a víz, mivel a teát nem szabad víznek tulajdonítani. Az utasítások szerint 1,5 liter vizet és még többet kellett itatni. Nyilvánvalóan minden toxinom előrelépett, mert az első két napban a fejem megsebesült. De furcsa dolog – amint növeltem a víz mennyiségét az étrendben, a fejem azonnal elhaladt.

A második szakaszban még nehezebb lett. Az élelmiszertől csak víz és cukrozatlan komposzt hagyhat. De mindig főzött személyesen a szárított gyümölcs, és nem kész a boltból.

Pszichológiailag tényleg enni akartam, bár nem éreztem különösebben az éhségérzetet, mivel a Colo-Vada-ból származó speciális porokat és kapszulákat, valamint 3 liter vizet és komposztot.

A bélbetegség normalizálódott, a hasnyálmirigy megállt, és az arc bőrét tisztítani kezdett. A testben egy csodálatos érzés merült fel. Süllyedt. Ez a szakasz 4 napig tartott..

A harmadik szakasz egyáltalán nem fél. A szokásos élelmiszerek fokozatos bevezetése lehetővé tette a fennmaradó kapszulák és tabletták egyidejű bevitelét. De valamiért nem akartam visszamenni a régi menübe.

Nem csak az étvágycsökkenés, hanem a teljesen megváltozott ízek is. Hol, McDonald’s korábban, a szagok finomnak tűntek, igazi hányingert váltottak ki. Az ellenségeskedést nemcsak a Cola íze okozta, hanem annak megjelenését is.

Megszűnt enni:

  • kolbász;
  • inni konzervleve;
  • sütemények vásárlása;
  • fagyasztott vacsora;
  • nem ment fehér kenyér;

Mindez fizikailag és vizuálisan leállította a testet. Csak jön, és csúnya érzés.

De örömmel elkezdtem zöldséget fogyasztani. A boltba húst és halat főztek és főztek. A család élvezte az “élő” termékek ízét.

Ami a Kolo-Vada utáni konkrét eredményeket illeti – 7 kg-ot veszített el, a derék és a csípő esetében 4 cm volt, fájdalom a térdben. Most a 4. emeleten fojtom le a légszomjat. 11 cm-re emeltem a sarokból a sarkon, 12 órás munka után vidám lépésben hazamentem. Megváltoztatta a haját, és frissítette a ruhásszekrényt!

A férj összeszedi magát, de rám néz rég elfelejtett csodálkozó pillantással..

A Colo-Vada segített abban, hogy megértsem, mennyire függ az élet a megfelelő táplálkozástól és a vízrendszertől. Most nem tér vissza a régi szokásokhoz.

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 90