Az én történelem a fogyás

Tehát az anyasági kórházba vezető út eredményeit összefoglalták: egy fiú, 3200 kg, magasság 52 cm és anya, vagy inkább mamut (úgy éreztem) a 106-85-102-es és 68-ös körök összes paraméterével … Tin !! Hol vannak az én 54 kiló? hol vannak a 95-74-92? Megdöbbentő voltam, de biztosítottak mindenkit körülöttem, azt mondják, ne aggódj, mindenki elveszíti a súlyát a szülés után, a gyerek vysmokchet te …

Legfeljebb - 53 килограмма

Tehát egy hónap telt el, majd kétszer felmegyek a mérlegre, minden ott ugyanaz, a paraméterek nem mozognak, a második álka lefedi a nyakát, az egyetlen dolog, ami örömet okozott, a mellkas mérete 4-5. De nagyon kényelmetlenül éreztem magam, a depresszió fejlődött, és az ígéretek, hogy a gyerek mindent szopni fog, nem ment el … a gyereket egy hónapra keverték össze, és egész éjszaka nem fogyott, mindig eszem …

Nem tetszett magamnak, nem éreztem kényelmetlenül ebben a tágas testben, ahol minden laza, minden lóg és kiugrik. Igen, nem szuper modell volt a szülés előtt, de legalább nem annyira ijesztő. Nem illettem bele egy dologba, viseltem néhány laza ruhát, jó, hogy a tél és egy hatalmas kabát segített elrejteni mindent édesen. egy ponton egyértelműen értettem, hogy valamit meg kell tenni.

Az első dolog, amit úgy döntöttem, hogy ezt az ételt állítsam be. Megértettem tökéletesen, pontosabban, az éhség 2 vagy 3 hetét követően, rájöttem, hogy nem tudok enni!!!

Ellenkező esetben egyszerűen nem képes kiképzésre, edzésre, örökké tartani a síró gyermeket, mosni, tiszta, főzni. Is zavarja tanulmányok és a dohányzás. Az első dolog, amint elhagyta a szoptatást, meggyújtott egy cigarettát. Az én tapasztalatom körülbelül 9 év. De a veszteségem olyan erős volt, hogy úgy döntöttem, hogy abbahagyom a dohányzást..

Soha ne higgye el, hogy a dohányosok egyre jobban járnak! Ez egy mítosz, egy tudatalatti szinten vagyunk és csak! Nehéz volt, nikotinnal való bánat, valamit akartam enni, de ellenálltam. Ittam vizet, sokat mentem (a fizikai erőfeszítés árán alacsonyabbat írok). Először is magam készítettem a diétát. A zöldségeket elfogyasztották, elutasították a kenyeret, bármilyen szénhidrátot, édes.

Kis adagokban, de naponta 2 alkalommal étkezni, mindenképpen kövesse az ivási rendszert – legalább 2 liter / nap. Most már megértem, hogy ez nagyon kemény volt, nem feltétlenül szükséges 500 kalóriát naponta tartani..

így a test egyszerűen kimerült. Mivel a súly nem volt kicsi, csak intenzív vizsgálatokra, éles testekre és határozott kockákra lehetett álmodni. Elkezdtem egy gyors séta, én sétáltam 10-12 km egy nap, míg a baba gyorsan aludt egy kocsiban, én is futott egy kocsi 3-4 km. 2 hónapig tartott, a mérlegeken 57-58 kg-mal, az utcán egy hónap múlva, boldog voltam!

Az eredmény látható volt a ruhákon is, mivel tehén volt, vettem egy nyári szekrényt néhány kisebb méretben, és csak kirobbantottam az elkopott pólómat! és ez egy másik inger. Májusban már elkezdtem a születésnapi ruhámba, csendesen elkezdtem kitalálni a megvesztegetett áldozatot.

Volt egy kis probléma a bőrrel, megpróbálta megdönteni, különösen nem tetszett a fenék és a gyomor – általában szomorú volt. Nos, még mindig volt szörnyű fáradtság, a test mindenképpen ellenállt az ilyen kalóriaszegmensek enni, a haj leomlott, a nők hámlasztottak. Táplálékszerzőhöz fordultam tanácsért..

Javította az étrendemet, kiderült, hogy napi 5-6 alkalommal kell enni, és sokat eszel. Volt gabona, gyümölcs a menüben (az emésztés árnyalataival, csak a nap első felében evett), édességek, csicsókák, tök, cukkini, kovás kenyér, lenmag, korpa, tojás, tejes kefir. ryazhenka, joghurt, lenmag, szójabab, tök, szezámolaj – átkozott. ízletes és egészséges. És igen, ne lepődj meg, de zsírt kell fogyasztania!

Most a fizikai erőfeszítésről. Már említettük, hogy gyaloglás gyors, és a babakocsi közepes ütemben fut. Amikor 10 kg-ra volt szükségem, úgy döntöttem, hogy kissé meghúzza a testet. már elég meleg volt, kezdte a vízszintes rudakat, szimulátorokat. Töltse le a sajtót, sétáljon a fogantyúján, reggelente végezzen gyakorlatokat. A sajtó lassan fokozatosan növelte a tempót, napi 3-4 megközelítésre osztva.
A mérlegek nem álltak fenn, szó szerint másfél hónap alatt a mérlegek 52 kg-ot mutattak. Megkönnyebbülten megkönnyebbült, de nem állt meg!

posle-51

Mostanáig tökéletesítem magam.

A negyedik évben a reggeli így kezdődik:

 1. 1. 0,5 liter víz,
 2. 2. töltés, itt több

  – Klasszikus + oldalsó rúd;
  – Mahi súlyzók – 1,5 kg-os;
  – a lábak emelése;
  – olló;
  – csavarás.

  Minden gyakorlatot körkörös módon csinálok, azaz háromszorosan 10-20-szor végzem el. Gyakorlatok változnak, így a testem gyorsan használják ugyanazt a terhelést, télen több feszítő gyakorlatot, több csavarást, kerékpárt (mindenki tudja), V-felvonókat, hídot. Ahelyett, hogy futnék, felmegyek a lépcsőn, egy kicsit szivattyúzom a vízszintes rudakon, egyszerű feladatokat hajtok végre – a lábam felemelésével, a karom felhajtásával és a lépcsőn futva.

 3. 3. Amikor meleg van, akkor egy 3-4 km-es reggeli futás csak öröm. Belemegyek az örömbe, nem üldözi a sebességet, fut az egészségért és az eredményekért. Végtére is, a közepes ütemű futás sokkal hasznosabb, mint a sprint.

Miután megragadta a PP (a megfelelő táplálkozás) erejét és erősségét, saját magam orvosolom, csak hallgattam, amit egy táplálkozási tanácsos tájékoztatott arról, hogy mit akar a testem. Racionálisan osszák meg a képzést. Most a súlya 51 kg, magassága 158 cm.

A testemen jól érzem magam, amit mindenkinek szeretnék!

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 18