Category: A történeteid

Legalább 20 kg két hónap alatt

A történet kezdete, mint sok. 39 éves és 10 hónapos korban, 93 kg-os túlsúlyban, 165 cm-es növekedéssel, valamint a magas vérnyomás kezdeti stádiumában (napi egyszeri vagy kétszeri nyomásgyakorlás a jó egészségért szent) kezdett gondolkodni egy veszélyes kor és misztikus alakok megközelítéséről.

Elhatározta, hogy új életet kezdeni, itt az ideje, hogy cselekedjen. Egy ponton az életből kiirtottak minden olyan terméket, amely szénhidrátokhoz, zsírokhoz és fehérjéhez kapcsolódik. Melegit, dinnyét, paradicsomot és uborkát kezdett enni. Kivette a régi cipőket, nadrágot és egy pólót – elindult a parkba.

2,5 km-rel kezdtem el – ó, rettenetes, hogyan kell futni, és mi történt reggel. De néhány hét vagy öt osztály után már 4-5 km-t futottam, és egy hónap múlva a 3-4 km-es futásidő 30 km-es lett a norma (a rekord hetente 70 km 6 osztályra). A súly terhére nagyon gyorsan kezdett, először heti 3-4 kg-ot, majd 2-3-at.

Végül 2 hónap után a súly 73 kg volt (mínusz 20 kg az eredeti példánytól). Teljesen megváltoztattam a szekrényemet. A barátokat az egészség érdekelte, és a drámai fogyás oka. A nyomás visszaállt a normális szintre.

De anélkül, hogy futna, nagyon kemény lett, nem futsz 3-4 napig, és ingerlékenységgel és idegességgel kezdődik. Már megszoktam.
Minden van, de nagyon óvatosan és nagyon mérsékelten. A súly úgy tűnt, hogy egy jelre áll. Tartsanak 73-74 kg-ot.
Tipp: Szeretné megváltoztatni magát? Változás a.

Az én történelem a fogyás

Tehát az anyasági kórházba vezető út eredményeit összefoglalták: egy fiú, 3200 kg, magasság 52 cm és anya, vagy inkább mamut (úgy éreztem) a 106-85-102-es és 68-ös körök összes paraméterével … Tin !! Hol vannak az én 54 kiló? hol vannak a 95-74-92? Megdöbbentő voltam, de biztosítottak mindenkit körülöttem, azt mondják, ne aggódj, mindenki elveszíti a súlyát a szülés után, a gyerek vysmokchet te …

Legfeljebb - 53 килограмма

Tehát egy hónap telt el, majd kétszer felmegyek a mérlegre, minden ott ugyanaz, a paraméterek nem mozognak, a második álka lefedi a nyakát, az egyetlen dolog, ami örömet okozott, a mellkas mérete 4-5. De nagyon kényelmetlenül éreztem magam, a depresszió fejlődött, és az ígéretek, hogy a gyerek mindent szopni fog, nem ment el … a gyereket egy hónapra keverték össze, és egész éjszaka nem fogyott, mindig eszem …

Nem tetszett magamnak, nem éreztem kényelmetlenül ebben a tágas testben, ahol minden laza, minden lóg és kiugrik. Igen, nem szuper modell volt a szülés előtt, de legalább nem annyira ijesztő. Nem illettem bele egy dologba, viseltem néhány laza ruhát, jó, hogy a tél és egy hatalmas kabát segített elrejteni mindent édesen. egy ponton egyértelműen értettem, hogy valamit meg kell tenni.

Az első dolog, amit úgy döntöttem, hogy ezt az ételt állítsam be. Megértettem tökéletesen, pontosabban, az éhség 2 vagy 3 hetét követően, rájöttem, hogy nem tudok enni!!!

Ellenkező esetben egyszerűen nem képes kiképzésre, edzésre, örökké tartani a síró gyermeket, mosni, tiszta, főzni. Is zavarja tanulmányok és a dohányzás. Az első dolog, amint elhagyta a szoptatást, meggyújtott egy cigarettát. Az én tapasztalatom körülbelül 9 év. De a veszteségem olyan erős volt, hogy úgy döntöttem, hogy abbahagyom a dohányzást..

Soha ne higgye el, hogy a dohányosok egyre jobban járnak! Ez egy mítosz, egy tudatalatti szinten vagyunk és csak! Nehéz volt, nikotinnal való bánat, valamit akartam enni, de ellenálltam. Ittam vizet, sokat mentem (a fizikai erőfeszítés árán alacsonyabbat írok). Először is magam készítettem a diétát. A zöldségeket elfogyasztották, elutasították a kenyeret, bármilyen szénhidrátot, édes.

Kis adagokban, de naponta 2 alkalommal étkezni, mindenképpen kövesse az ivási rendszert – legalább 2 liter / nap. Most már megértem, hogy ez nagyon kemény volt, nem feltétlenül szükséges 500 kalóriát naponta tartani..

így a test egyszerűen kimerült. Mivel a súly nem volt kicsi, csak intenzív vizsgálatokra, éles testekre és határozott kockákra lehetett álmodni. Elkezdtem egy gyors séta, én sétáltam 10-12 km egy nap, míg a baba gyorsan aludt egy kocsiban, én is futott egy kocsi 3-4 km. 2 hónapig tartott, a mérlegeken 57-58 kg-mal, az utcán egy hónap múlva, boldog voltam!

Az eredmény látható volt a ruhákon is, mivel tehén volt, vettem egy nyári szekrényt néhány kisebb méretben, és csak kirobbantottam az elkopott pólómat! és ez egy másik inger. Májusban már elkezdtem a születésnapi ruhámba, csendesen elkezdtem kitalálni a megvesztegetett áldozatot.

Volt egy kis probléma a bőrrel, megpróbálta megdönteni, különösen nem tetszett a fenék és a gyomor – általában szomorú volt. Nos, még mindig volt szörnyű fáradtság, a test mindenképpen ellenállt az ilyen kalóriaszegmensek enni, a haj leomlott, a nők hámlasztottak. Táplálékszerzőhöz fordultam tanácsért..

Javította az étrendemet, kiderült, hogy napi 5-6 alkalommal kell enni, és sokat eszel. Volt gabona, gyümölcs a menüben (az emésztés árnyalataival, csak a nap első felében evett), édességek, csicsókák, tök, cukkini, kovás kenyér, lenmag, korpa, tojás, tejes kefir. ryazhenka, joghurt, lenmag, szójabab, tök, szezámolaj – átkozott. ízletes és egészséges. És igen, ne lepődj meg, de zsírt kell fogyasztania!

Most a fizikai erőfeszítésről. Már említettük, hogy gyaloglás gyors, és a babakocsi közepes ütemben fut. Amikor 10 kg-ra volt szükségem, úgy döntöttem, hogy kissé meghúzza a testet. már elég meleg volt, kezdte a vízszintes rudakat, szimulátorokat. Töltse le a sajtót, sétáljon a fogantyúján, reggelente végezzen gyakorlatokat. A sajtó lassan fokozatosan növelte a tempót, napi 3-4 megközelítésre osztva.
A mérlegek nem álltak fenn, szó szerint másfél hónap alatt a mérlegek 52 kg-ot mutattak. Megkönnyebbülten megkönnyebbült, de nem állt meg!

posle-51

Mostanáig tökéletesítem magam.

A negyedik évben a reggeli így kezdődik:

 1. 1. 0,5 liter víz,
 2. 2. töltés, itt több

  – Klasszikus + oldalsó rúd;
  – Mahi súlyzók – 1,5 kg-os;
  – a lábak emelése;
  – olló;
  – csavarás.

  Minden gyakorlatot körkörös módon csinálok, azaz háromszorosan 10-20-szor végzem el. Gyakorlatok változnak, így a testem gyorsan használják ugyanazt a terhelést, télen több feszítő gyakorlatot, több csavarást, kerékpárt (mindenki tudja), V-felvonókat, hídot. Ahelyett, hogy futnék, felmegyek a lépcsőn, egy kicsit szivattyúzom a vízszintes rudakon, egyszerű feladatokat hajtok végre – a lábam felemelésével, a karom felhajtásával és a lépcsőn futva.

 3. 3. Amikor meleg van, akkor egy 3-4 km-es reggeli futás csak öröm. Belemegyek az örömbe, nem üldözi a sebességet, fut az egészségért és az eredményekért. Végtére is, a közepes ütemű futás sokkal hasznosabb, mint a sprint.

Miután megragadta a PP (a megfelelő táplálkozás) erejét és erősségét, saját magam orvosolom, csak hallgattam, amit egy táplálkozási tanácsos tájékoztatott arról, hogy mit akar a testem. Racionálisan osszák meg a képzést. Most a súlya 51 kg, magassága 158 cm.

A testemen jól érzem magam, amit mindenkinek szeretnék!

Hogyan kell enni a Kolo-Vada befogadásakor?

Sok hónapig folyamatosan gondoltam: “Hogyan fogynék? Mit lehet tenni egzotikus diéta nélkül, amit nagyon félt? “.

Egy barátom tájékoztatta a Kolo-Vadát, amelyet a Coral Clubban értékesítenek. Jött, úgy látszott – látszólag semmi különös – néhány por és tabletta a fűben.

Eladja hivatalosan. Úgy döntöttem, hogy megveszem.

előkészítés Colo Vada Plus

Otthon, miután részletesen elolvastam az utasításokat, megtudtam, hogy a gyógyszer bevétele során komolyan meg kell vizsgálnom az étrendemet..

Az első három napban csak ételt evett egy párért. Nincs sertéshús. El kellett utasítanunk a kebab-okra való meghívást.

A saját kezével főtt salátákat is fogyasztott, de a majonéz helyett növényi olajjal kellett tölteni.

Bátorított hajdina zabkása, burgonyapürével. A lisztet, édeset ki kellett zárni. Teljesen eltávolította a cukrot, minimalizálta a sót.

A csomagokból származó gyümölcslevet nem szabad inni, ezért sárgarépát egy facsarókra készítettem.

És annyi vizet, amennyit csak lehet. Ez a víz, mivel a teát nem szabad víznek tulajdonítani. Az utasítások szerint 1,5 liter vizet és még többet kellett itatni. Nyilvánvalóan minden toxinom előrelendült, mert az első két napban rossz fejfájásom volt. De furcsa dolog – amint növeltem a víz mennyiségét az étrendben, a fejem azonnal elhaladt.

A második szakaszban még nehezebb lett. Az élelmiszertől csak víz és cukrozatlan komposzt hagyhat. De mindig főzött személyesen a szárított gyümölcs, és nem kész a boltból.

Pszichológiailag tényleg enni akartam, bár nem éreztem különösebben az éhségérzetet, mivel a Colo-Vada-ból származó speciális porokat és kapszulákat, valamint 3 liter vizet és komposztot.

A bélbetegség normalizálódott, a hasnyálmirigy megállt, és az arc bőrét tisztítani kezdett. A testben egy csodálatos érzés merült fel. Süllyedt. Ez a szakasz 4 napig tartott..

A harmadik szakasz egyáltalán nem fél. A szokásos élelmiszerek fokozatos bevezetése lehetővé tette a fennmaradó kapszulák és tabletták egyidejű bevitelét. De valamiért nem akartam visszamenni a régi menübe.

Nem csak az étvágycsökkenés, hanem a teljesen megváltozott ízek is. Hol, McDonald’s korábban, a szagok finomnak tűntek, igazi hányingert váltottak ki. Az ellenségeskedést nemcsak a Cola íze okozta, hanem annak megjelenését is.

Megszűnt enni:

 • kolbász;
 • inni konzervleve;
 • sütemények vásárlása;
 • fagyasztott vacsora;
 • nem ment fehér kenyér;

Mindez fizikailag és vizuálisan leállította a testet. Csak jön, és csúnya érzés.

De örömmel elkezdtem zöldséget fogyasztani. A boltba húst és halat főztek és főztek. A család élvezte az “élő” termékek ízét.

Ami a Kolo-Vada utáni konkrét eredményeket illeti – 7 kg-ot veszített el, a derék és a csípő esetében 4 cm volt, fájdalom a térdben. Most a 4. emeleten fojtom le a légszomjat. 11 cm-re emeltem a sarokból a sarkon, 12 órás munka után vidám lépésben hazamentem. Megváltoztatta a haját, és frissítette a ruhásszekrényt!

A férj összeszedi magát, de rám néz rég elfelejtett csodálkozó pillantással..

A Colo-Vada segített abban, hogy megértsem, mennyire függ az élet a megfelelő táplálkozástól és a vízrendszertől. Most nem tér vissza a régi szokásokhoz.

Hogyan kell enni a Kolo-Vada befogadásakor?

Sok hónapig folyamatosan gondoltam: “Hogyan fogynék? Mit lehet tenni egzotikus diéta nélkül, amit nagyon félt? “.

Egy barátom tájékoztatta a Kolo-Vadát, amelyet a Coral Clubban értékesítenek. Jött, úgy látszott – látszólag semmi különös – néhány por és tabletta a fűben.

Eladja hivatalosan. Úgy döntöttem, hogy megveszem.

előkészítés Colo Vada Plus

Otthon, miután részletesen elolvastam az utasításokat, megtudtam, hogy a gyógyszer bevétele során komolyan meg kell vizsgálnom az étrendemet..

Az első három napban csak ételt evett egy párért. Nincs sertéshús. El kellett utasítanunk a kebab-okra való meghívást.

A saját kezével főtt salátákat is fogyasztott, de a majonéz helyett növényi olajjal kellett tölteni.

Bátorított hajdina zabkása, burgonyapürével. A lisztet, édeset ki kellett zárni. Teljesen eltávolította a cukrot, minimalizálta a sót.

A csomagokból származó gyümölcslevet nem szabad inni, ezért sárgarépát egy facsarókra készítettem.

És annyi vizet, amennyit csak lehet. Ez a víz, mivel a teát nem szabad víznek tulajdonítani. Az utasítások szerint 1,5 liter vizet és még többet kellett itatni. Nyilvánvalóan minden toxinom előrelépett, mert az első két napban a fejem megsebesült. De furcsa dolog – amint növeltem a víz mennyiségét az étrendben, a fejem azonnal elhaladt.

A második szakaszban még nehezebb lett. Az élelmiszertől csak víz és cukrozatlan komposzt hagyhat. De mindig főzött személyesen a szárított gyümölcs, és nem kész a boltból.

Pszichológiailag tényleg enni akartam, bár nem éreztem különösebben az éhségérzetet, mivel a Colo-Vada-ból származó speciális porokat és kapszulákat, valamint 3 liter vizet és komposztot.

A bélbetegség normalizálódott, a hasnyálmirigy megállt, és az arc bőrét tisztítani kezdett. A testben egy csodálatos érzés merült fel. Süllyedt. Ez a szakasz 4 napig tartott..

A harmadik szakasz egyáltalán nem fél. A szokásos élelmiszerek fokozatos bevezetése lehetővé tette a fennmaradó kapszulák és tabletták egyidejű bevitelét. De valamiért nem akartam visszamenni a régi menübe.

Nem csak az étvágycsökkenés, hanem a teljesen megváltozott ízek is. Hol, McDonald’s korábban, a szagok finomnak tűntek, igazi hányingert váltottak ki. Az ellenségeskedést nemcsak a Cola íze okozta, hanem annak megjelenését is.

Megszűnt enni:

 • kolbász;
 • inni konzervleve;
 • sütemények vásárlása;
 • fagyasztott vacsora;
 • nem ment fehér kenyér;

Mindez fizikailag és vizuálisan leállította a testet. Csak jön, és csúnya érzés.

De örömmel elkezdtem zöldséget fogyasztani. A boltba húst és halat főztek és főztek. A család élvezte az “élő” termékek ízét.

Ami a Kolo-Vada utáni konkrét eredményeket illeti – 7 kg-ot veszített el, a derék és a csípő esetében 4 cm volt, fájdalom a térdben. Most a 4. emeleten fojtom le a légszomjat. 11 cm-re emeltem a sarokból a sarkon, 12 órás munka után vidám lépésben hazamentem. Megváltoztatta a haját, és frissítette a ruhásszekrényt!

A férj összeszedi magát, de rám néz rég elfelejtett csodálkozó pillantással..

A Colo-Vada segített abban, hogy megértsem, mennyire függ az élet a megfelelő táplálkozástól és a vízrendszertől. Most nem tér vissza a régi szokásokhoz.